Június 3-án az Extrémsport Parkban és annak területén kerékpáros programok és bemutatók várják az érdeklődőket.

A rendezvényen egy rövid regisztrációt követően bárki részt vehet, ugyanakkor a Park aznap a szokásostól eltérő rend szerint fog üzemelni. A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében rendezik meg a Nyugati városrésszel kapcsolatos kerékpáros szemléletformálási programot, melynek keretében közös bringázásra várják a sportolni vágyókat. A biztonságos kerékpáros közlekedést népszerűsítő esemény a Baltazár Dezső térről indul, végállomása a Debreceni Extrémsport Park lesz, ahol változatos programok fogadják majd a résztvevőket.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a korábban a debex.hu oldalon megtett regisztráció a rendezvény ideje alatt nem lesz érvényes, a Park szolgáltatásait a bit.ly/45KsLHa oldalon vagy helyszíni regisztrációt követően lehet majd igénybe venni.

A rendezvény alatt a park pályái eltérő házirend mellett használhatóak, a feltételekről és további információkról a szervezők az alábbi linken adnak tájékoztatást: https://fonixinfo.hu/program/bringazz-a-debex-be-bringas-roadshow/


 


Egy remek szombati program az Extrémsport Parkban

TOVÁBBI AKTUALITÁSOK